Sexaben redtude

Sexdk ludere..

Super chat score dating danmark

super chat score dating danmark

Flirt, lir eller blot hyggechat International Chat - - Flirt, lir eller blot hyggechat Danmarks største gratis tekstbaseret chat. Blind date 1, 1/40. Kontakt Chat Extreme 1 18-20 1. Mere end 250 forskellige rum i masser af kategorier. Superchat, i fissen, sprjteorgasme, sperm I fissen, sprjt I fissen moden. Superchat være ventetiden værd Smorumnedre, Kobenhavn - Single Hvis tinder danmark din. Hen for score damer. Der driver over 30 velrenommerede niche-websteder for dating. Superchat chat god sommer. Flirt, lir eller blot hyggechat International Chat - - Flirt, lir eller blot hyggechat Danmarks største gratis tekstbaseret chat. Blind date 1, 1/40. Kontakt Chat Extreme 1 18-20 1. Mere end 250 forskellige rum i masser af kategorier. Superchat, i fissen, sprjteorgasme, sperm I fissen, sprjt I fissen moden. Superchat være ventetiden værd Smorumnedre, Kobenhavn - Single Hvis tinder danmark din. Hen for score damer. Der driver over 30 velrenommerede niche-websteder for dating. Superchat chat god sommer.

Super chat score dating danmark - Superchat

Mildt sagt, megen tid. Nicks " lånes" med det formål, at svine andre chattere til, så disse kan rette vrede imod den intetanende. Andersen, med tilråb fra en sunQ og Trille hakkede på en tavs Athene og to ikke tilstedeværende Hannibal og Kartoffel, uden indgriben fra admins. Senest er brugeren Sam's blevet bannet den. Mød nye mennesker og hold kontakten til dem du kender. Jeg har som oprigtig og flink bruger benyttet chatten i en del år, primært til når jeg var nede og har haft brug for nogen at snakke med. 17.48 blev Sam's igen bannet, da han gjorde opmærksom på, at han aftenen forinden uretmæssigt var blevet smidt ud, grundet uenighed med sunQ. Det værste af alt jeg har oplevet er dog admins som tager betaling for at tillade.eks dyresex (er nok den hyppigste pædofili og incest på chatten mens de sidder og straffer andre over fluekn'pperri. som sidder og leger købmandskiosk. Tilgengæld ef det helt ok at overtræde alle beskrevne regler på Superchat da dette højst giver et døgns karantæne.

Super chat score dating danmark - Super

Svar til Bamses indlæg. Altså, chatregler, alm pli og landets gældende love gælder ikke på superchatten. At klage udover support kunne jeg ikke sagde. Jeg er derfor ved at skrive til alle deres annoncører, for at fortælle dem, at der ingen brugere er på "superchat" mere, kun admins og coadmins ;-). Annonce jeg har efter at have brugt et nick i flere år med mellemrum " rapegame M sgr q " fået karentæne på extrem 2 af er co-admin " Tell " klagede over det - og fik at vide at en co-admin kunne bestemme. TrilleQ, sunQ, Finndus, Amagermand.fl. Men det forhindrer ikke brugere i, at opsnappe information om færden på nettet tilgået fra min pc, hvilket førnævnte brugere fejlagtigt håber kan bruges imod mig. Jeg har direkte oplevet at samme co-admin modtog bestikkelse for at enten smide folk ud eller at se den anden vej, imens en chatter brød reglerne for chatten.

Super chat score dating danmark - Anmeldelser af Superchat

Enten LUK DEN chat FOR evigt eller få styr på hvem I udelukker og især adm. Vi får meget mere Gb for færre penge, væsentlig mindre kroner. Jeg må formode, Bamse er en af superchattens glade idioter, der synes, det er en fin side med supergode admins, dog er du utilfreds med kom vinds admins i din anden anmeldelse, hvor du åbenbart ikke må tilsvine folk. Men jeg kan kun anbefale at lukke chatten og starte helt forfra. Jeg kan ikke lige få øje på mine selvmodsigelser. Jeg vil gerne vide om andre har klager over co-admin og har fået lignende behandling. Iøvrigt mener jeg også at det de såkaldte m ikke kan det et job som de er sat til, tit forvirres en chatter i forhold til ham skændes med selv den er er den egentlig årsåg til den og den som råber højest får. Så husk hvis du benytter Superchat aldrig at modsige eller kritisere administratore da det åbenbart er en uskreven regel der skal overholdes, for ikke at blive udelukket fra at være bruger. Men vælger, at gøre intet, er det selvforskyldt at stedet mister brugere. Chikane og stalking ( og muligvis forsøg på afpresning foregår efter samme mønster hver gang.

0 svar på “Super chat score dating danmark”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *